Sakarya Üniversitesi Basketbol Ligine Ev Sahipliği Yapacak

Sakarya Üniversitesi Basketbol Ligine Ev Sahipliği Yapacak
25.11.2011
706
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, 12-16 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Üniversiteler Basketbol 2.Lig Grup Birinciliği” müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Sakarya Üniversitesi “Üniversiteler Basketbol 2.Lig Grup Birinciliği” müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Bayanlar ve erkekler olmak üzere 2 ayrı kategoride, toplamda 16 takımın mücadele edeceği karşılaşmalar Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

SAÜ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan şampiyonada, erkekler kategorisinde; Sakarya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Üniversitesi ve Kocatepe Üniversitesi, birincilik için ter dökecek.

Bayanlar Kategorisinde ise Sakarya Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve İzmir Üniversitesi mücadele edecek.

Şampiyonada birinci olan üniversite takımları 2012-2013 sezonunda 1.lige yükselecek.

25/11/2011 – Yunus Cam

 


706 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.