Sakarya Tatankalarından Galibiyet

Sakarya Tatankalarından Galibiyet
30.03.2022
1.383
A+
A-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun Korumalı Futbol Süper Liginde mücadele eden Sakarya Üniversitesi Tatankaları, bu sezonun üçüncü maçında rakibi Dokuz Eylül Üniversitesini 28-14 mağlup etmeyi başardı.

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Korumalı Futbol Süper Ligindeki mücadelesine devam ediyor. Daha önce pandemi ve hava koşulları nedeniyle ertelenen maçta, Tatankalar Dokuz Eylül Efeler takımını Sakarya Üniversitesi Kampüs Stadyumunda mağlup etti.

Maçın ilk çeyreğine üstün hücum oyunları ile giriş yapan Sakarya Tatankaları Burak Bayram’ın attığı iki ayak gölüyle skoru 6-0’a getirdi. Tatankalar, maçın ikinci çeyreğinde Hayati Berker Eşme ve Ofans çizgi oyuncularının büyük gayreti ile ekstrayı skora çeviren Nurettin Kayalar skoru 14 – 0’a getirdi. Maçın üçüncü çeyreğinde Berker Eşme ile bir gol daha bulan Tatankalar, Burak Bayramın ekstra sayısı ile skoru 21-0’a getirdi.

Dokuz Eylül Korumalı Futbol takımına, Hüseyin Nimet Han Aydın’ın top kapması, Ed Santos’un golü ve Burak Bayram’ın bir sayılık ekstrasıyla hızlı bir cevap veren Tatankalar sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, 10 Nisan Pazar günü saat 14.30’da ODTÜ Yeni Büyük Sahada yapılacak maçta Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile (METÜ Falcons’la) karşı karşıya gelecek.

Haber: Buse Sıla Senemcan


1.383 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.