Sisli

Sakarya Milletvekili İsen’den Ziyaret

24.01.2017

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve beraberindeki heyet Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti. Sakarya Üniversitesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler veren Rektör Elmas, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Sakarya Teknokent’i ziyaret eden heyet, Teknokent ve Adaptto’nun çalışmaları hakkında Prof. Dr. Tahsin Engin’den bilgi aldı. Sakarya Teknokent’in bölgenin önde gelen teknokentleri arasında bulunduğu belirten İsen, Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

24.01.2017 – YC