Sağlıkta Kariyer

Sağlıkta Kariyer
17.03.2017
631
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından  ‘Sağlıkta Kariyer’ konulu bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe insan kaynakları direktörü Zübeyde Madenoğlu, göz hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Beyazıt Şakalar konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılışında konuşan Madenoğlu, sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencileri bilgilendirdi. Özgeçmiş hazırlama, iş başvurusu, mülakat sırasında yapılması gerekenleri anlatan Madenoğlu, “Doğru hazırlanmış bir özgeçmiş önemli bir avantajdır. İş başvurusu şuan genellikle internet üzerinden yapılıyor, bazı iş yerlerini elden özgeçmiş vermek doğru olabilir. Ve mülakata önceden hazır olarak gitmelisiniz. Kıyafetinize, ses tonunuza, oturuşunuza dikkat etmelisiniz “ dedi.

İş yaşamı hakkında tecrübeleri aktaran Doç. Dr. Şakalar, “Bana göre kariyer, bir işi yapmak isteyip, o işte başarılı olup mutlu olmaktır. Aslında ne istediğinize kariyerinizin ilk basamaklarında karar vermelisiniz. Aslında beklentilerinizi çok yüksek tutmak zorunda değilsiniz ama ulaşılabilir hedefler koyabilirsiniz. Çalışan herkes yönetici olması gerekmiyor” diye konuştu.

17/03/2017 – MA


631 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.