Rektörümüzden Düzce Üniversitesine Ziyaret

01.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret ederek Düzce’de yaşanan depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ın Düzce Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyarete SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan ve Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Altınsoy eşlik etti. İki üniversitenin akademik faaliyetleri, bilimsel araştırma ve iş birliği imkânları başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a teşekkür etti.

Rektör Al Düzce Üniversitesi ziyaretinden sonra Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret ederek Düzce’de meydana gelen depremden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özlü Rektör Al’a teşekkür ederek ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Ziyaret, anı fotoğrafı çekimi ve hediye takdiminin ardından sona erdi.