Rektörümüz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti

03.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarete SAÜ Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy eşlik etti.

Üniversitemizin akademik faaliyetleri, bilimsel araştırma ve iş birliği imkânları başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette uluslararasılaşma konusunda atılan adımların önemine değinildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a teşekkür etti.