Rektörümüz Eğitim Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

07.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al  Eğitim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Hamza Al üniversitemizin öğrenci odaklı eğitim sistemi ve öğrencilerin hedeflerine uyum sağlayabilecek esnek eğitim modeli hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Al öğrencilere kıymet verdiklerini ve çalışmalarını öğrenci odaklı gerçekleştirdiklerini aktardı. Öğrencilerin hedeflerini belirlemeleri ve eğitim süreci boyunca bu hedeflerini takip etmeleri tavsiyesini veren Rektör Al öğrencilerin sosyal faaliyetlerine de önem verdiklerini söyledi.

Programın sonunda Rektör Al öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.