Sisli

Rektörlükten ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

04.04.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve beraberindeki heyet, Sakarya Büyükşehir, Adapazarı ve Serdivan Belediyesi Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve SAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç ile beraber, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, yeni hizmet döneminde başarılar temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Belediyeler, üniversitemizin önemli bir paydaşı konumdalar. Belediyelerimizle olan şehrin sosyal, ekonomik ve diğer sorunlarını çözmeye yönelik proje bazlı ilişkilerimizi, arttırarak devam edeceğiz” diye konuştu.

04/04/2014 – YC