Rektörlük Ortak Zorunlu Dersleri

19.02.2016

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

İNTERNET ORTAMINDA UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLEN ATATÜRK İLKELERİ VE İLKILÂP TARİHİ, TÜRK DİLİ VE İNGİLİZCE DERSLERİ ÖRGÜN OLARAK DA VERİLMEKTEDİR.

Rektörlük Ortak Zorunlu Derslerini internet ortamında uzaktan eğitimle alan öğrencilerimiz, istedikleri takdirde bu dersleri SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

Belirtilen derslerin salon, gün ve saat bilgileri şöyledir:

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ:

Salı: 09.00-13.00

TÜRK DİLİ:

Pazartesi: 09.00-13.00

İNGİLİZCE:

Pazartesi: 15.00-17.00,

Salı: 13.00-15.00

Çarşamba: 13.00-15.00

Perşembe: 15.00-17.00

Cuma: 14.00-16.00

Not: Bu derslere tüm öğrenciler katılabilir. Bu dersi alan öğrencilerin ders ile ilgili çalışmaları (sınav, ödev vb.) www.ekampus.sakarya.edu.tr platformundan kullanıcı adları ve şifreleri ile girerek yapmaları gerekmektedir.

Sınav Koordinatörlüğü