Rektör Elmas’tan Rektörümüz Al’a Ziyaret

01.08.2022

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sakarya ve Sakarya Üniversitesiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Yükseköğretim politikaları ve eğitim sistemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Elmas, “Rektörümüzü tebrik ederim. Beraber çalıştık, çok bilgili, çok donanımlı bir hocamız. Sakarya Üniversitesine ve Hamza Hocam’a hayırlı olsun.” ifadeleriyle başarılar temennisinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyareti, Rektör Al’ın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etmesi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.