Rektör Elmas’tan Hektaş İnşaat’a Plaket

04.12.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, kampüs alanı içerisinde yapılan inşaat ve hizmetlerden dolayı Hektaş Grup Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ekşi’ye plaket verdi.

SAÜ Esentepe Kampüs alanında, 1994-2014 yılları arasında inşası gerçekleştirilen Fen-Edebiyat Fakültesi, Kapalı Yüzme Havuzu, Merkez Kütüphane, Kampüs Cami, Enstitüler ile Mühendislik Fakültesi binalarına yaptığı katkılardan ve İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’na yaptığı hibeden dolayı Hektaş İnşaat’a ve Süleyman Ekşi’ye teşekkür eden Prof. Dr. Elmas, Hektaş Grup Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ekşi’ye plaketini takdim etti.

04/12/2014 – ST