Rüzgarlı

Rektör Elmas’tan AA’ya Ziyaret

13.04.2016

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Anadolu Ajansı’nın (AA) 96’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Anadolu Ajansı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sakarya Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ajansın çalışmaları hakkında AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş’tan bilgi aldı. Ziyarette, SAÜ İletişim Koordinatörü Nilüfer Pekşen de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı’nın çok başarılı işlere imza attığını belirten Rektör Elmas, “Şehrimizin tanıtımında büyük rol üstlenen AA’nın başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Yalçıntaş da, Rektör Elmas’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

13.04.2016 – YC