Rektör Elmas’tan Teşekkür

Rektör Elmas’tan Teşekkür
09.12.2013
1.107
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Eğitim ve Öğretim Kalite Güvence Süreçlerini” sürdürme ve iyileştirme çabalarına verdikleri destek ve katkılardan dolayı tüm akademik personele teşekkür etti.

Rektör Elmas mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yüksek öğretim Kurulu Başkanlığınca, Türkiye  Yüksek öğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ)’nin  uygulanma  süreci kapsamındaki çalışmaların, tüm üniversitelerde Önlisans, Lisans ve Lisansüstü düzeylerinde tamamlanması ve bu bilgileri içeren internet adreslerini 31.12.2012 tarihine kadar  Yüksek Öğretim Kuruluna iletmesi  istenmiş olup Sakarya Üniversitesi bu konuda pilot program uygulanacak kurumlardan biri olarak belirlenmişti.

Üniversitemiz, bu çalışmaları bir bütün halinde gerçekleştirmiş ve kurulun istediği “mevcut tüm programlarımızda program çıktıları ile TYYÇ ilişkilendirilmesi” işlemlerini tamamlayarak Yüksek Öğretim Kuruluna iletmiştir.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı üniversitemizin bu çalışmaları tamamladığı belirtilerek, üniversitemizin misyon ve vizyonuna uygun olarak sürdürmekte olduğu sürekli iyileştirme çalışmalarını devam ettirmesi istenmektedir.

Tüm akademik personelimize, “Eğitim ve Öğretim Kalite Güvence Süreçlerini” sürdürme ve iyileştirme çabalarına verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Prof.Dr.Muzaffer ELMAS

Rektör

09/12/2013 – //


1.107 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.