Rektör Elmas’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

15.12.2014

Sakarya Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ve Sakarya İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Gezer, yeniden rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sakarya Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, ziyarette Prof. Dr. Elmas’ın Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde başarılar diledi.

Sakarya İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Gezer, Sakarya İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Orhan Mutlu ve birlik üyelerinin de katıldığı ziyarette, Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a rektörlüğünün yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.

15.12.2014 – ST