Yağışlı

Rektör Elmas TÜBA Üyesi Seçildi

28.06.2017

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, YÖK tarafından Türkiye Bilimler Akademisine Asli Üye seçildi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, TÜBA üyelerinin katılımıyla 17 Haziran günü Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Bilimler Akademisi 51’inci Genel Kurulu’na katıldı. Akademi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, genel kurulda yeni üyeleri tebrik etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas aynı zamanda Mesleki Yeterlilik Kurumu Genel Kurulu ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesinde bulunan Deprem Danışma Kurulu üyeliklerini yürütmektedir.

22.06.2017 – YC