Rektör Elmas, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı’na Katıldı

06.01.2017

Üniversitelerin birikimlerini bir araya getirerek ortak bilimsel çalışmalar yapmak, ortak lisansüstü programlar açmak, ön lisans, lisans öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının karşılıklı değişimini desteklemek amacıyla kurulan Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği, dönem toplantısını Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Çalıştay Salonu’nda düzenlenen toplantıda; Rektör Elmas’ın yanı sıra Düzce Üniversitesi Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat yer aldı.

Düzce Üniversitesi Rektörlük makamında rektörler düzeyinde devam eden Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı’nda, ortak lisansüstü programlar ve işbirliği görüşmeleriyle birlikte gündeme gelen konularla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Müzik dinletisi eşliğinde konuk heyet için verilen yemekle devam eden programın sonunda, konuk rektörlere hediye takdimi gerçekleştirildi.

06-01-2016 / ST