Rektör Elmas, Bakan Ayşenur İslam’ı Ziyaret Etti

13.02.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ı ziyaret etti.

Ankara’da düzenlenen Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Final Çalıştayı’na katılan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, çalıştayda yapılan Teknokent ödül töreninin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ı makamında ziyaret etti. Üniversitenin Sakarya için önemli olduğunu ve her konuda destek vereceğini dile getiren Bakan İslam, Rektör Prof.Dr. Muzaffer Elmas’a üniversite kadroları, tıp fakültesi ve hastane yapımı hususunda da destek sözü verdi.

Rektör Prof. Dr. Elmas, ziyaretin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan Prof.Dr. Mustafa Öztürk’ü de makamında ziyaret etti.

12-02-2014 / ST