Rektör Elmas Adaylığını Açıkladı

22.10.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, rektörlük için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Elmas, bugüne kadarki yönetim anlayışını sürdüreceğini belirterek, “Yönetimimiz süresince ilke edindiğimiz şeffaf, küresel ve sürekli gelişmelere açık olmak, birlikte çalışma ve farklılıkları kucaklayabilme anlayışını sürdürerek Sakarya Üniversitemizi, bir dünya üniversitesi yapmak amacıyla, Rektörlüğe yeniden adayım” dedi.

30 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak seçim için çalışmalara başlayan Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yeni dönem çalışmalarını öğrencilerle birlikte yürütüyor.

Öğretim üyelerini tek tek ziyaret eden Rektör Elmas, “Ziyaretlerimiz, gelecek vizyonunu öğretim üyelerimizle birlikte istişare etmek amaçlıdır. Ziyaretler öncesi kendilerine iki belge gönderdim. Bunlardan ilki 2010 seçimlerindeki seçim broşürümdür. İkinci belge ise yurt içi ve yurt dışı pek çok uzman ve kuruluşun da katkısını alarak hazırladığım vizyon belgesidir. Aynı zamanda önümüzdeki dönem için hazırlamış olduğumuz kataloğu, tüm öğretim elemanlarımızla paylaştım. Öğretim üyelerimize yapacağım ziyaretlerde, bu iki belgeden hareketle yapılanları ve yapılamayanları  değerlendirerek Sakarya Üniversitemizin gelecek hedeflerini birlikte belirlemeyi arzu ediyorum” şeklinde konuştu.