Rektör Elmas ABD’ye Gitti

Rektör Elmas ABD’ye Gitti
28.03.2013
648
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas çeşitli bilimsel toplantı ve faaliyetlere katılmak üzere ABD’ye gitti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman, 28 Mart-9 Nisan 2013 tarihleri arasında bir dizi bilimsel toplantı ve faaliyete katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunacak.

Rektör Elmas, ziyaretinin ilk gününde Louisville ve Lexington şehirlerinde yer alan Louisville Üniversitesi ile Kentucky Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Sonrasında Alabama Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret edecek olan Elmas, 31 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Florida Eyaleti’nin Jacksonville, Orlando, Tallahassee ve Miami şehirlerinde bulunan University of North Florida, Jacksonville University, Florida State College at Jacksonville, Florida State University ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek ve bilimsel toplantılara katılacak.

Daha sonra Chicago şehrinde bulunan Governors State Üniversitesi’nde bilimsel toplantılara katılacak olan Elmas, son olarak Uluslararası Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı’na katılarak bir sunum yapacak.

Rektör Elmas 9 Nisan Salı günü yurda dönecek.

 

28/03/2013 – Haber Merkezi


648 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.