Rektör Al’dan Sabancı Üniversitesi Ziyareti

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, araştırma üniversitesi hedefleri doğrultusunda Sabancı Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Leblebici, üniversitelerinin AR-GE yapılanmalarını görüştü. Bu yapılanmaların sanayi işbirliklerine katkısı ve kalite süreçleri değerlendirildi.  Rektör Al’a SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak eşlik etti.

Toplantıda araştırma üniversitesi olma sürecinde Sabancı Üniversitesi’nde yapılan çalışmalardan bahsedildi. Her iki üniversitenin hem Ar-Ge çalışmaları hem de deneyimlerin paylaşılması ve ortak çalışmaların yapılmasına karar verildi.

Ziyaret anı fotoğrafı çekimiyle sona erdi.