Üniversitemiz İTÜ’yü Ziyaret Etti

01.09.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Ar-Ge ekosisteminin yapılandırılması hususunda İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu’yu ziyaret etti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ın, İTÜ’ye gerçekleştirdiği ziyarette üniversitelerin Ar-Ge yapılanmaları ve bu yapılanmanın sanayi iş birliklerine katkısı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Hamza Al’a SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak İTÜ Rektörü Prof. Dr. Koyuncu, “Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” ifadelerinde bulunurken Rektör Prof. Dr. Al, misafirperverliklerinden dolayı İTÜ Rektörü Prof. Dr. Koyuncu’ya teşekkür etti. Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.