Rektör Al’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

22.08.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Hamza Al’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK ve Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer gerçekleştirdikleri ziyaretlerde SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek başarılar diledi.

Serdivan Kaymakamı Sayın Ali Candan, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı Rektör Al’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yazıcı, Sakarya Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Gülser Ergün ve ekibi rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Hamza Al’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sakarya Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan ve Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Kadir Şentürk,  Prof. Dr. Hamza Al’a makam ziyaretlerinde bulunarak Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanması dolayısıyla başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Koop İş Sakarya Şube Başkanı Şevket Ulusinan, Demiryol -İş Sendikası İl Temsilcisi Cemal Yaman ve Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Prof. Dr. Hamza Al’a rektörlüğünün yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.

Kendisine yapılan ziyaretler dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Hamza Al, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sakarya Üniversitesi olarak, şehir ile üniversitenin bütünleşmesi konusunda sivil toplum örgütleri ve ilgili kurumlarla birlikte çalışacaklarını belirten Al, bu konuda karşılıklı iş birliği çerçevesinde desteklerinin devam edeceğini belirtti.