Rektör Al: “Öğrencilerimiz İçin Çok Çalışmak Durumundayız”

Rektör Al: “Öğrencilerimiz İçin Çok Çalışmak Durumundayız”
19.10.2022
1.230
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Akademik Yıl Açılış Töreni gerçekleştirildi. Açılış Töreninde konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, “Öğrencilerimiz İçin Çok Çalışmak Durumundayız.” dedi.

Akademik Yıl Açılış Törenine Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir Altınsoy, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil ve akademisyenler katıldı.

Eğitim Fakültesi Akademik Yıl Açılış Töreninde konuşan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al değişen yönetimle birlikte yeni heyecanların ve duyarlılıkların ortaya çıktığını belirtti. Konuşmasında bir yönetici olarak görev süresi boyunca Sakarya Üniversitesi’nde yapacağı yeniliklerden bahseden Rektör Al üniversitemize en fazla katkı sağlayacak fakültelerden birinin Eğitim Fakültesi olduğunu vurguladı.

“Öğrencilerimizi Yeterli ve Yetkin Hale getirebiliriz”

Kutsal bir meslek icra ettiklerini söyleyen Rektör Al, eğitimcilere kıymet verilmesiyle öğrencilerin daha yetkin ve yeterli hale gelebileceğini vurgulayarak, “Kutsal bir meslek icra ediyoruz. Eğitim fakültesi bizim için önemli ancak eğitimciler daha da önemli. Bu doğrultuda biz de umarım öğrencilerimizi daha yetkin ve yeterli hale getirebiliriz.” dedi.

“Özgürlükçü Üniversite Olma Hedefimiz Sürüyor”

Öğrencilerin daha iyi eğitilmesi açısından onlara her türlü imkânı sağlamak zorunda olduklarını söyleyen Rektör Al, öğrencilerin eğitimi için çok çalışacaklarını ifade ederek öğrencileri daha iyi eğitebilme konusunda katkı vermek zorunda olduklarını belirtti. Rektör Al, “Öğrencilerimiz için çok çalışmak durumundayız teori ile pratik arasındaki makas hiçbir zaman kapanmayacak. Biz de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” İfadelerini kullandı.

SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil konuşmasında fakültenin fiziksel alanları ve mevcut durumuyla ilgili bilgiler vererek Eğitim Fakültesi bünyesindeki imkânlardan bahsetti.

Toplantının sonunda, Rektör Al akademisyenlerin yönelttiği soruları ilgiyle yanıtladı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil Rektör Al’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 
1.230 kez görüntülendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.