Rektör Al MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

21.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yetkilileriyle üniversite-sanayi iş birliği çalışmalarının konuşulduğu bir hasbihal toplantısına katıldı.

Şehir istihdamı, eğitim yatırımları ve sanayi iş birlikleri hakkında fikir alışverişlerinin gerçekleştiği toplantıya İŞ-KUR İl Müdürü Tekin Kaya ve SGK İl Müdürü Erhan Çavuş eşlik etti.

Toplantıda üniversitemizin Ar-Ge tasarım faaliyetleri, ulusal ve uluslararası projeleri ve profesyonel iş birlikleri konuşularak üniversite-sanayi iş birliğinin inovatif yaklaşımlarla şehrimize ve ülkemize değer katmasının amaçlandığı belirtildi. MÜSAİD yetkilileri Rektör Prof. Dr. Al’a toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, Rektör Al’a hediye takdiminin ardından sona erdi.