RATED Yönetimi Rektör Al’ı Ziyaret Etti

RATED Yönetimi Rektör Al’ı Ziyaret Etti
17.11.2022
868
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al,  Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman ve beraberindeki heyeti üniversitemizde ağırladı.

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman, Gazeteci Murat Uygun, Show TV Sakarya Temsilcisi Nurettin Eryılmaz, Yazar Namık Cihan ve RATED üyesi Sude İyiyazıcı Rektör Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette, RATED Başkanı Remzi Adıyaman Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek iyi dileklerini iletti. Üniversitemiz bünyesinde hazırlanan ulusal ve uluslararası projeler başta olmak üzere bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımının gerçekleştiği ziyarette üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları ve araştırma üniversitesi olma sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında konuşuldu. Rektör Al, Remzi Adıyaman ve ekibine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 


868 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.