Proje Yazmak İçin Buluştular

Proje Yazmak İçin Buluştular
04.12.2013
525
A+
A-

Proje Yazmak İçin Buluştular“Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri Alanlarında Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi” çalıştayı Kartepe The Green Park Otelde gerçekleştirildi.

TÜBİTAK-BİDEB “2237-Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenen “Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri Alanlarında Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi” çalıştayı, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Zafer Tatlı koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Kartepe The Green Park Otel’de gerçekleştirilen çalıştaya, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Üstel, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Adem Demir, Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı, Sabancı Üniversitesi Proje Geliştirme Uzmanı Abdurrahman Türk ve Proje Yönetim Ofisi Yöneticisi Aslıhan Eran eğitici olarak katıldı.

Ev sahipliğini Sakarya Üniversitesi’nin yaptığı çalıştaya, Düzce Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Adana Bilim Teknoloji Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi’nden 20 doktora öğrencisi ile 20 araştırmacı/ akademisyen katıldı.

Üç gün süren çalıştayda; Proje Geliştirme Süreçleri, TÜBİTAK Proje Olanakları, Örnek Proje Yazımı, Proje Örnekleri, Araştırma Konusu Belirleme, Uygulamalı Proje Çalışmaları,  projenin bütçelendirilmesi, proje yönetimi ve değerlendirme aşamasında göz önünde bulundurulması gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Katılımcıların aktif olarak katıldığı projesi hazırlama tekniklerinin kavranmasına yönelik uygulamalı proje hazırlama ve yazma eğitimi verildi. Programda Sakarya Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Üstel, “Akademisyenlerimizin bilimsel çalışmalarına katkı yapan projeleri önemsiyoruz, dolayısı ile bu etkinliğe katılanları ödüllendirmek amacı ile proje sundukları takdirde koordinatörlük olarak öncelik vereceğiz” diye konuştu.

Program sonunda eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür belgesi, katılımcılara da katılım belgesi takdim edildi. Katılımcıların yoğun ilgisi ve beğenisini kazanan program Doç. Dr. Zafer Tatlı’nın değerlendirme konuşması ile sona erdi.

04/12/2013 – YC
525 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.