Gök Gürültülü

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anılacak

11.12.2014

Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Prof. Dr. Sabahhattin Zaim’i anma programı düzenlenecek.

Sakarya Sanat Galerisi Kent Park Bilgi Evi’nde, SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Kurucu Dekanı Prof. Dr. Sabahattin Zaim’i anma programı yapılacak. Sakarya Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Harun Taşkın ve Prof. Dr. Cihangir Akın, İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in konuşmacı olarak katılacağı anma programı saat 19:30’da başlayacak.

Anma programı hakkında konuşan SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al, “ Fakültemizin kurucusu, hocaların hocası, vakıf insan Prof. Dr. Sabahattin Zaim hocamızın 7. ölüm yıldönümün de bir anma gecesi düzenliyoruz. Sakarya Üniversitesi ve Sakarya için çok büyük bir öneme sahip olan Sabahattin Zaim hocamızı anma gecesine tüm Sakarya halkını davet ediyoruz” dedi.

11/12/2014 – MA