Prof. Dr. Nanda’ya Onursal Doktora Unvanı Verildi

02.06.2014

Sakarya Üniversitesi tarafından Birmingham Alabama Üniversitesi’nden Prof. Dr. Navin C. Nanda’ya onursal doktora unvanı verildi.

ABD’nin Birmingham Alabama Üniversitesi (University of Alabama at Birmingham-UAB) Elektrokardiyografi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Navin C. Nanda, Rektörlük’te düzenlenen bir törenle fahri doktora unvanını aldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Nanda’nın dünya çapında tanınan bir kardiyolog ve tıp doktoru olduğunu ifade ederek, Prof. Dr. Nanda’nın SAÜ’de yapılan uluslararası kadın ve sağlık kongrelerine verdiği desteklerden ve üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı onursal doktora unvanı verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Nanda’ya, Rektör Prof. Dr. Elmas tarafından cübbe ve onursal doktora belgesi verildi.

Kentteki kardiyologlara yönelik düzenlenecek kurs için Sakarya’da bulunan Prof. Dr. Navin C. Nanda, 3 Haziran Salı günü SAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği Ekokardiyografi Laboratuarı’nda üç boyutlu ekokardiyografi kursu verecek.

02/06/2014 – ST