Peyzaj Öğrencilerine Seminer Verildi

Peyzaj Öğrencilerine Seminer Verildi
15.03.2017
671
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı tarafından öğrencilere yönelik bir seminer düzenlendi.

Sapanca MYO Sosyal Tesisinde düzenlenen seminere Anadolu Tohum Üretim ve Pazarlama A.Ş’den ziraat yüksek mühendisi Fatih Karaca ve Genta Tarım A.Ş.’den satış temsilcisi Mesut Tektimur konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde çim alanları tesisinde kullanılan yeni çeşitler ve teknikler ile tohumculuk sektörü hakkında bilgiler verildi. Konuşmacılar, öğrencilerin bilgi birikimini artırmak ve dünyadaki yeni uygulamaları öğrenmeleri amacıyla deneyimlerini paylaştı.

Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğretim görevlileri Nurettin Kartal Kartal ve Recep Özkır tarafından düzenlenen seminerde öğrencilerin merak ettiği sorular öğretim görevlileri, firma temsilcileri, sektör ileri gelenleri tarafından yanıtlandı.

Seminerin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet Özen, bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için Fatih Karaca ve Mesut Tektimur’a teşekkür belgesi verdi. Semineri düzenleyen Peyzaj ve Süs Bitkileri öğretim görevlilerine ve katılımcılara ayrıca teşekkür etti.

15/03/2017 – HAY


671 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.