Personel Liginin Finalistleri Belli Oldu

22.04.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Ligi yarı final maçları tamamlandı.

SAÜ Kampüs Spor Tesislerinde oynanan maçlarda 4 güçlü takım mücadele etti. Keyifli ve çekişmeli bir mücadelenin sonunda Fen Edebiyat Fakültesi ile İşletme Fakültesi final biletini aldı. Orta Doğu Enstitüsü ile Teknoloji Fakültesi takımları ise üçüncülük için oynayacak.

Personel Ligi yarı finalinde sahaya çıkan Teknoloji Fakültesi ile İşletme Fakültesi’nden gülen taraf İşletme Fakültesi oldu. Bol pozisyonlu maçta iki kere öne geçen Teknoloji Fakültesi skoru koruyamadı ve maç 2-2 berabere sona erdi. Penaltılarda 2016 yılının şampiyonu İşletme Fakültesini 6-3 yenen Teknoloji Fakültesi finale adını yazdırdı.

Yarı finalde karşılaşan diğer iki zorlu takım Fen-Edebiyat Fakültesi ile Orta Doğu Enstitüsü idi. Tam bir taktik savaşına sahne olan maçta her iki takım da normal süreleri içinde yenişemedi. Berabere biten maçta penaltılarda gol yağmuru yaşandı. Penaltılarda Fen-Edebiyat Fakültesi 10-9 skorla finale çıkan takım oldu.

Bu sonuçlarla birlikte finalde karşılaşacak olan İşletme Fakültesi ile Fen-Edebiyat Fakültesi arasında oynanacak maçta Personel Ligi 2017 şampiyonunu belirlenecek.

Personel Ligi final maçları 24 Nisan 2017 Pazartesi günü oynanacak. Final eşleşmeleri şöyle:

Üçüncülük Maçı: 18:00 Orta Doğu Enstitüsü & Teknoloji Fakültesi

Final Maçı: 19:00 İşletme Fakültesi & Fen-Edebiyat Fakültesi

PERSONEL LİGİ YARI FİNAL MAÇ SONUÇLARI

Teknoloji Fakültesi: 3 & İşletme Fakültesi: 6

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Furkan Kocayıldız

Teknoloji Fakültesi: Ali** Gürhan** Hüseyin** Asım** Kurban** Yusuf** İsa** Ferhat** Haluk** Burak** Fatih**

Antrenör: İsa Vural

İşletme Fakültesi: Yılmaz*** Erhan** Abdullah*** Halil*** Serkan*** Ümit*** Burak*** Yalçın*** Mustafa***

Antrenör: Yalçın Yayla

Goller: Hüseyin Kahraman (32.dk Teknoloji Fak.), Kurban Öntürk (70.dk Teknoloji Fak.), Yusuf Sümer

(Teknoloji Fak.), Serkan Taşkent (36.dk İşletme Fak.), Burak Koçak (80.dk İşletme Fak.), Halil Şimdi (İşletme Fak.) Yılmaz Bayındır (İşletme Fak.), Serkan Taşkent (İşletme Fak.), Burak Koçak (İşletme Fak.)

Sarı Kart:

Kırmızı Kart:

Fen Edebiyat Fakültesi: 10 & Orta Doğu Enstitüsü: 9

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Uğur Muslu

Fen Edebiyat Fakültesi: Fatih*** Hakan*** Sadık*** Ahmet*** Hami*** Murat*** Mehmet*** Halit** Celal** Murat** Fehmi**

Antrenör: Mustafa Durmuş

Orta Doğu Enstitüsü: Halit** Abdüssamet** Recep** Rıdvan** Ahmet** Berkan** İsmail** Hüseyin** Behram**

Antrenör: Abdüssamet Pulat

Goller: Hami Gündoğdu (13.dk Fen Edebiyat Fak.), Murat Serduvan (72.dk Fen Edebiyat Fak.), Hami Gündoğdu (Fen Edebiyat Fak.), Ahmet Turgut Bilgiçli (Fen Edebiyat Fak.)Mehmet Murat Şahin

(Fen Edebiyat Fak.), Murat Serduvan (Fen Edebiyat Fak.), Sadık Bağcı (Fen Edebiyat Fak.), Fehmi Yıldız (Fen Edebiyat Fak.) Fatih Sönmez (Fen Edebiyat Fak.), Rıdvan Kalaycı (53.dk Orta Doğu Ens. ), Ahmet Üçağaç (65.dk Orta Doğu Ens. )Recep Tayyip Gürler (Orta Doğu Ens.), Rıdvan Kalaycı (Orta Doğu Ens.),

Furkan Halit Yolcu (Orta Doğu Ens.), Ahmet Üçağaç (Orta Doğu Ens.), Berkan Öğür (Orta Doğu Ens.), İsmail Akdoğan (Orta Doğu Ens.)

Sarı Kart: Ahmet Turgut Bilgiçli (Fen Edebiyat Fak.)

Kırmızı Kart: