Personel Liginde Heyecan Başladı

12.03.2019

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Personel Ligi Futbol müsabakaları büyük bir coşku ile başladı.

Kampüs her yıl düzenlenen futbol ligleriyle bahara coşkuyla girdi. Müsabakalar Mart – Mayıs ayları arasında  yapılacak.

Bilgi İşlem İyi Başladı

Maça hızlı başlayan Bilgi İşlem İsmail’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra maçı dengeli oynayan Bilgi İşlem Kaptan Hakkı’nın golüyle durumu 2-0 yaptı. ikinci yarı maça çok sert başlayan Strateji, Anıl’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Maç sonuna kadar baskılı oynayan Strateji Gel. Dai. Bşk. Gol bulamayınca Bilgi İşlem ilk maçından galibiyetle ayrılmasını bildi.

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: 2                         Strateji Gel. Dai. Bşk.: 1

Yer                         : Kampüs Arena                               Hakem: Cafer Mamak

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: Tarık*** Bilal*** Mertkal*** İsmail*** Hakkı*** Maksun*** Kadir*** Mehmet***

Antrenör : Seyit Rıza Kuçcu

Strateji Gel. Dai. Bşk.: Özgür** Kerem** Emre** Anıl** Fatih** Fazlı** Muhammed** Savaş**

Antrenör : Özgür Pehlivan

Goller : İsmail Erarslan (28.dk), Hakkı Çoban (38.dk) (Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Anıl Yıldız (53.dk) (Strateji Gel. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Bilal Çetin (Bilgi İşl. Dai. Bşk.)

Kıyasıya Mücadelede 11 Gol Oldu

Fen-Edebiyat Fakültesi ile Öğrenci Dekanlığı’nın karşı karşıya geldiği maçta 11 gol atıldı. Karşılıklı gollerle izleyenlere muhteşem seyir zevki veren maçta Fen-Edebiyat Fakültesi, 6 -5’lik skorla mücadeleyi kazandı.

Fen Edebiyat Fak. : 6                     Öğrenci Dekanlığı: 5

Yer                         : Kampüs Arena                               Hakem: Eyüp Kolbudak

Fen Edebiyat Fak. : Celal*** Ahmet*** Hakan*** Mahmut*** Hami*** Mehmet*** Sadık*** Erkan*** Ertuğrul*** Fehmi*** Orhan***

Antrenör : Halit İnce

Öğrenci Dekanlığı : Ahmet F** Ahmet Ö** Enes** Onur** Safa** Mehmet** Mustafa** Özkan** Hüseyin**

Antrenör : Mustafa Kemal Köse

Goller : Hakan Yakut (13.dk), Hami Gündoğdu (48.dk), Orhan Kaplan (53.dk), Ahmet Turgut Bilgiçli (65.dk), Mahmut Cihat İzgi (77.dk), Mehmet Murat Şahin (85.dk) (Fen Edebiyat Fak.), Mustafa Kemal Köse (23-56.dk), Hüseyin Çalışkan (60.dk), Mehmet Uymaz (68.dk), Özkan Ergene (81.dk) (Öğrenci Dekanlığı)

İşletme Fak.: 2                 İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: 1

Yer                         : Kampüs Arena                               Hakem: Mesut Katık

İşletme Fak.: Ünal*** Selami*** Özgür*** Abdullah*** Mustafa*** Enes*** Yalçın*** Halil*** Mevlüt***

Antrenör : YalçınYayla

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: Ali** Emre** Hakan** İbrahim** Oğuzhan** Hasan** Mehmet** Uğur** Yaşar** Galip** Murat**

Antrenör : Hakan Yılmaz

Goller : Emre Bayrak (38.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), Mustafa Hamarat (70.dk), Abdullah Talha Genç (78.dk) (İşletme Fak.)

Mühendislik Fak. : 5                      Yapı İşl. Dai. Bşk.: 6

Mühendislik Fak. : Numan** Hasan** Cihan** Hasan M** Burhan** Yılmaz** Orhan** Mehmet**

Antrenör : Hasan Mıtıncık

Yapı İşl. Dai. Bşk.: İrfan*** Salim*** Kenan*** Halit*** Ersin*** Cemil*** İsmail*** Haşim*** Eser*** Emreh*** Süleyman*** Hamit Bostancı***

Antrenör : Mustafa Kayıhan

Goller : Yılmaz Uyaroğlu (13.dk), Hasan Mıtıncık (47.dk), Burhan Navdar (53.dk), Orhan Yalçıkaya (65.dk), Cihan Çalışkan (85.dk) (Mühendislik Fak.), Süleyman Cantürk (33.dk), Kenan Nişancı (50.dk), Cemil Okur (60.dk), Salim Özdemir (67.dk), Halit Menteşe (72.dk), Ersin Güngör (89.dk) (Yapı İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart : Burhan Navdar (Mühendislik Fak.)

Son Güncelleme:14/03/2019