Personel Ligi Maç Sonuçları

26.03.2019

PERSONEL LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi Personel Liginde 25 Mart 2019 Pazartesi günü oynanan maç sonuçları:

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı: 3   Öğrenci Dekanlığı: 0

Fen Edebiyat Fakültesi: 1             Bilgi İşlem Daire Başkanlığı: 2

Stratejik Başarı

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı aslarından yoksun Öğrenci Dekanlığını sahadan adeta sildi. Sağlı sollu ataklar birbirinden güzel üç gol üç puan Kerem Keskin hocanın akıllı taktikleri derken seyircinin zevkle izlediği maçı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı kazandı bu arada Doğukan günün Kahramanı oldu birbirinden güzel iki gol atan hatta birkaç tane pozisyonda son anda kaçıran Doğukan günün yıldızı oldu.

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı: 3                              Öğrenci Dekanlığı: 0

Yer: Kampüs Arena                  Hakem: Mustafa Burak Aksoy

Strateji Gel. Dai. Bşk.: Özgür*** Emre*** Kerem*** Şemsi*** Anıl*** Doğukan**** Savaş*** Fazlı*** Fatih***

Antrenör : Kerem Keskin

Öğrenci Dekanlığı : Ahmet F** Ahmet Ö** Enes** Onur** Safa** Mehmet** Özkan** Hüseyin**

Antrenör : Mustafa Kemal Köse

Goller : Kerem Keskin (20.dk), Mustafa Doğukan Yüzüer (70-80.dk) (Strateji Gel. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Özkan Ergene (Öğrenci Dekanlığı), Şemsi Kaplan, Anıl Yıldız (Strateji Gel. Dai. Bşk.)

Kırmızı Kart : Özkan Ergene (Öğrenci Dekanlığı), Şemsi Kaplan (Strateji Gel. Dai. Bşk.)

Edebiyat Ve Bilgi İşlem Yarı Finalde

Grup lideri Fen Edebiyat Fakültesi dakika 30’da öne geçti işte ne olduysa ondan sonra oldu. Bilgi İşlem atakları başladı ve sahneye İsmail Kurtuldu çıktı. Sık sık kaleyi şut bombardımanına tutan İsmail önce takımının penaltıdan beraberlik golünü attı. Beraberlik golünden sonra rakip kaleye iyice yüklenen Bilgi İşlem yine İsmail’in ayağından ikinci golü bularak adını yarı finale yazdırdı.

Fen Edebiyat Fakültesi : 1           Bilgi İşlem Daire Başkanlığı: 2

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Mustafa Burak Aksoy

Fen Edebiyat Fak. : Celal** Ahmet** Mahmut** Hami** Mehmet** Sadık** Erkan** Ertuğrul*** Fehmi*** Orhan*** Halit***

Antrenör : Halit İnce

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: Tarık*** Hakkı*** Bilal*** Yusuf Alp* İsmail*** Kadir*** İsmail*** Mertkal***

Antrenör : Kerem Keskin

Goller : Ahmet Turgut Bilgiçli (30.dk) (Fen Edebiyat Fak.), İsmail Kurtuldu (67-85.dk) (Bilgi işl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart : Ahmet Turgut Bilgiçli, Hami Gündoğdu (Fen Edebiyat Fak.)