Personel Ligi Maç Sonuçları

28.03.2018

İlahiyat Fak. : 2                  İşletme Fak. : 3

Yer                 : Kampüs Arena                               Hakem: Cafer Mamak

İlahiyat Fak. : Muhammed** Tahir*** Abdülmuttalip** Ömer** Gökhan** Hüseyin** Muhammed A**

Antrenör: Tahir Çağman

İşletme Fak. : Yalçın*** Fatih*** Burak*** Umut*** Zülküf*** Ümit*** Tuğrul****

Antrenör: Burak Koçak

Goller : Tahir Çağman (6-36.dk) (İlahiyat Fak.), Tuğrul Hakyemez (60-80.dk), Muhammet A. Bağır (Kendi kalesine 70.dk) (İşletme Fak.)

Sarı Kart :

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Gecenin ilk maçında İlahiyat Fakültesi 6 ve 36.dakikalarda Tahir Çağman’ın ayağından kazandığı gollerle 2-0 öne geçti. Ama ikinci yarı seyirciler muhteşem bir geri dönüşe şahit oldular. Önce Tuğrul 60’da bir gol ardından 70’de Muhammed Hoca kendi kalesine ve yine Tuğrul Hakyemez sahneye çıktı ve 3 puan 3 golle İşletmenin oldu.

Bilgi İşl. Dai. Bşk. : 3                            Siyasal Bil. Fak. : 6

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Tayfun Güz

Bilgi İşl. Dai. Bşk. : Onur** Hakkı** Bilal** Semih**Mertkal** Tarık*** Maksun** Selim** Mehmet**

Antrenör: Seyit Rıza Kuşcu

Siyasal Bil. Fak. : Ünal*** Selami*** Arda*** Mehmet*** Rıdvan*** Kerem*** Abdullah*** Şükrü*** Veysel*** Mehmet A***

Antrenör : Rıdvan Kalaycı

Goller : Abdullah Talha Genç (18-35-49.dk), Rıdvan Kalaycı (30-38.dk), Şükrü Cicioğlu (40.dk) (Siyasal Bil. Fak.), Bilal Çetin (70-75.dk), Semih Bitim (80.dk) (Bilgi İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart :

SİYASAL GOL GOL

Maçın birinci yarısında tam bir gol ziyafeti vardı ve bir biri ardına Siyasal Fakültesi golleri atarak farka gitti. Abdullah Talha Genç 3 gol Rıdvan Kalaycı 2 golle farka sebep oldular. Ama ikinci yarı Bilgi İşlem cana geldi ve 3 gol buldu. Siyasal Bilgiler Grup Liderliğine yükseldi.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Siyasal Bil. Fak. : 2            İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: 3

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Muhammet Basri Batmaz

Siyasal Bil. Fak. : İdris** İdris A***Recep** Uğur** Hasan** İsmail** Nedim** tuncay**

Antrenör : Recep Çelik

İdari Mali İşl. Dai. Bşk. :  Ali*** Yaşar**** Hakan*** İbrahim*** Emre*** Hasan*** Malik*** Şener***

Antrenör : İrfan Ürkmez

Goller : Hakan Yılmaz (9.dk), İbrahim Kesgin (30.dk), Yaşar Yılgın (53.dk), (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.) Nedim Kırcı (18.dk), İdris Atalar (39.dk) (Siyasal Bil. Fak.)

Sarı Kart : Malik Beyazhançer (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.)

İDARİ MALİ İŞLER FIRTINASI

Sahada ve ligde İdari Mali İşler fırtınası sürüyor. Siyasal Bilgiler sözleşmeli takımı İdari Mali İşleri silkeledi, sıkıştırdı ama yıkamadı.

Peyzaj : 4           Rektörlük: 0

Peyzaj : İrfan*** Haşim*** Süleyman*** Halit*** Hamit*** Selçuk*** Cemil*** Kenan*** Salim***

Antrenör : Arif Kılınç

Rektörlük : Cihan** Oğuzhan** Erkan** Mevlüt ** Ümit** Ersel** Levent** Salih**

Antrenör : Yusuf Şen

Goller : Kenan Nişancı (38-77.dk), Cemil Okur (57-62.dk) (Peyzaj)

Sarı Kart : Levent Ayaz, Ümit Yoldaş (Rektörlük)

PEYZAJDAN GÜZEL DÖRTLÜK

Maçın başından sonuna üstün bir oyun oynayan Peyzaj maça Kenan Nişancının 2 Cemil Okur’un 2 golü ile farklı kazanarak Ligde ilk üç içinde yer alacağının inadını sürdürdü.