Rüzgarlı

Özel Yetenek Sınavına Yoğun İlgi

06.09.2016

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Özel Yetenek Sınavı yoğun katılımla tamamlandı.

SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, 5 Eylül pazartesi günü Merkez Kafeterya ’da gerçekleştirildi.

3 farklı bölüme 90 öğrenci

Resim, Seramik ve Cam ile Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerine başvuran adayların girdiği sınavda, adaylara jüri tarafından belirlenen bir konuda adayın hayal gücünü ve tasarım yeteneğini sınayan bir çalışma yaptırıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Seramik ve Cam ile Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerine toplam 90 öğrencinin alınacağı yetenek sınavına bu yıl 634 öğrenci başvuru yaptı.

Sınav sonucunda asli ve yedek listesi bugün (6 Eylül Salı) günü açıklanacak.

06/09/2016 – İrfan S.