Gök Gürültülü

Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı

17.09.2011

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı.

30 öğrencinin alınacağı Görsel İletişim Tasarımı Bölümü için 181 aday yarıştı. Yine 30 öğrencinin alınacağı Resim Bölümü için ise 164 aday yarıştı. 20 öğrencinin alınacağı Seramik ve Cam Bölümü için 91, 35 öğrencinin alınacağı Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü için 89 öğrenci yarıştı.

Asil adayların kayıtları 16-19 Eylül tarihleri arasında, yedek adayların kayıtları ise 20-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Kesin kayıt için gerekli belgeler:

1- 2011 – YGS Sonuç Belgesinin aslı.

2- Adayın lise veya dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi.

3- Nüfus cüzdanının noterden onaylı sureti.

4- İkametgâh belgesi.

5- 1989 ve daha önce doğmuş erkek öğrenci adaylar için yükseköğretim kurumuna kaydolmasına sakınca olmadığına ilişkin askerlik şubesinden alınmış belge.

6. 14 adet vesikalık fotoğraf. (Son altı ay içerisinde çekilmiş olması gerekiyor)

Sonuçları aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

GSF OYS 2011_Gorsel Iletisim_Basari Sirasi

GSF OYS 2011_Gorsel Iletisim_1-2 Basamak Notlari

GSF OYS 2011_Gorsel Iletisim_Asil.pdf

GSF OYS 2011_Gorsel Iletisim_Yedek.pdf

Resim Bölümü

GSF OYS 2011_Resim_Basari Sirasi

GSF OYS 2011_Resim_1-2 Basamak

GSF OYS 2011_Resim_Asil

GSF OYS 2011_Resim_Yedek