Sıcak

Otizmin Farkındayız, Annelerin Yanındayız

16.05.2018

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, “Dünya Anneler Günü” dolayısıyla otizmli çocukların anneler gününü kutladılar.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında “Annelerin Farkındayız, Onların Yanındayız” sloganı ile Otizmli Çocukların Eğitim Merkezi’nde (OÇEM) bir etkinlik düzenledi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan yemek, pasta ve içeceklerin annelere servis edilmesi ile başlayan etkinlik,  müzik ve dans gösterileri ile devam etti.

Otizmli çocuk sahibi anneler yapılan etkinlik sonrası Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü hocalarına ve öğrencilerine çok teşekkürlerini iletti.

16.05.2018 – YC