Öteki Resim Sergisi Açıldı

17.04.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde (STMF) düzenlenen “Öteki” başlıklı serginin açılışı yapıldı.

STMF Resim Bölümü öğrencisi Merve Aydın’ın yüksek lisans tezi kapsamında ürettiği çalışmalardan oluşan kişisel sergisi “Öteki”, 15 Nisan’da fakültede açıldı.

Öteki, temsil, cinsiyet, eşitlik gibi kavramların sorgulandığı sergide geleneksel bir malzeme olan dantel ile kurgulanan kadın portreleri yer alıyor. Kavramsal bir yaklaşımın ön planda olduğu ve kadın ile temsiliyet ilişkisinin sorgulandığı sergi, 19 Nisan Cuma gününe kadar gezilebilecek.

17-04-2019 / ST