Optisyen Adaylarımız Sakarya Köylerinde Hizmet Verdi

Optisyen Adaylarımız Sakarya Köylerinde Hizmet Verdi
09.02.2023
1.190
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu öğrencileri “Sağlık Sokağı” projesi kapsamında Sakarya köylerinde hizmet verdi.

Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu öğrencileri 22.Bölge Sakarya Optisyen-Gözlükçüler Odası ve 5.Bölge Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu ile birlikte; Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından projelendirilen, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Sağlık Sokağı” projesi kapsamında ocak ayında köylerde hizmet verdi.

Sakarya’nın Pamukova ilçesi, Gökgöz ve Turgutlu Köylerinde hayata geçirilen “Sağlık Sokağı” projesinde; optisyenler, tıpçılar, hemşireler, acil tıp teknisyenleri ve diyetisyenler 300 vatandaşın ücretsiz gözlük bakımı, renk körlüğü ve görme keskinliği testlerini gerçekleştirerek göz ve görme sağlığı ile ilgili bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştirdi. Sakarya Üniversitesi Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu Başkanı Furkan Özaltolmaz, “vatandaşlarımıza mesleğimizce hizmet sağlayabilmek biz genç optisyenleri çok mutlu etti.” dedi.


1.190 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.