Öğrencilerin Mezuniyet Çalışmaları Görücüye Çıktı

02.06.2016

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Bitirme Sergisi” açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam, Resim ile Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun olacak öğrencilerin bitirme çalışmalarından oluşan sergi, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına katılan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, sergilenen eserlerin tümünün görülmeye değer olduğunu dile getirerek, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Sakarya’nın ‘kent markalandırması’ kapsamında kent için logo, kentin tanıtımında kullanılacak grafik tasarım, hareketli grafik tasarımı, hediyelik ürün tasarımları, kent rehberi, farklı teknikler kullanılarak hazırlanmış film ve fotoğraf projelerinin de yer aldığı sergi, 15 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

02-06-2016 / ST