Öğrencilerin Bilgi ve Becerileri Sergilenecek

Öğrencilerin Bilgi ve Becerileri Sergilenecek
02.12.2022
588
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) 5-9 Aralık 2022 tarihleri arasında “Özel Değerler” isimli özel bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli tarafından Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projesi kapsamında İlkem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle beraber yapılan kâğıt yapımı, batik ve dokuma atölye çalışmaları “Özel Değerler” isimli sergide sergilenecek.

Atölye sürecinde öğrencilerin , grup çalışmalarında almış oldukları sorumluluklar, akran ve ailelerin birbiriyle kurdukları iletişimler, yapılan iş birliği, yardımlaşma, birbirlerinin fikirlerine saygılı olma, ortak kurallara uyma, ortama uyum sağlama, ortaklaşa malzeme kullanabilme ve sosyal ilişkiler kurabilmelerine yardımcı olabilmeleri amaçlandı.

STMF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Halı-Kilim ve Geleneksel Kumaş Desenleri Ana Sanat Dalı öğrencilerinin destek sağladığı atölyede Öğr. Gör Kaleli toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk adına, “Özel Değerler” i olan özel gençlere bu emeği ve desteği ile  yüreklerine dokunabilmekten mutlu olduğunu ifade etti.

5 Aralık saat 12.00’da açılacak sergi 9 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilecek.


588 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.