Öğrencilerimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Finale Kaldı

02.10.2023

Öğrencilerimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda finale kaldı

TRT tarafından düzenlenen ‘Geleceğin İletişimcileri’ yarışmasında finale kalan projeler belli oldu. 3 bini aşkın projenin katıldığı yarışmada Üniversitemiz Gazetecilik bölümü öğrencilerimiz Tunay Gürlek ve Mert Ordu’nun, Gazetecilik Projesi dersi kapsamında, Doç. Dr. Mehmet Güzel danışmanlığında hazırladıkları ‘Denizdeki İnciler’ adlı proje Belgesel Film kategorisinde ilk 10’a girerek finale kaldı. Sosyal Medya Yönetimi alanında ise öğrencimiz Murat Emre Koç finale kaldı. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü mezunu Ünzile Bakar “Sessizlik Kızları” adlı projesiyle internet haberi kategorisinde finalistten biri oldu. Yarışmayı kazananlar, 2 Ekim 2023 Pazartesi günü(bugün) saat 20:00’ da TRT 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ödül töreninde açıklanacak.