Optisyenlik Öğrencileri, SİLMO İstanbul Optik Fuarında

28.03.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Optisyenlik Programı öğrencileri ve SAÜ Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu üyeleri, SİLMO İstanbul Uluslararası Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarına katıldı.

Sakarya Optisyen Gözlükçüler Odası’nın sponsorluğunda düzenlenen teknik geziye katılan öğrenciler, fuarda sektörün önde gelen girişimcileri, birlik ve oda başkanları ile tanıştı.

Gezi hakkında açıklamalarda bulunan SAÜ Göz ve Görme Sağlığı Topluluğu Başkanı Furkan Özaltolmaz, “Optisyenlik Programı öğrencileri mezun olduktan sonra dâhil olacakları sektörün en büyük markaları ve değerli isimleriyle tanışma, sohbet etme fırsatını yakaladılar. Ben dâhil olmak üzere tüm katılımcı arkadaşlarım için paha biçilemez bir fırsat oldu.” dedi.