Öğrencileri Sektöre Hazırlayan Ar-Ge Semineri

Öğrencileri Sektöre Hazırlayan Ar-Ge Semineri
18.03.2022
914
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Mühendisliği Topluluğu tarafından “Mühendislikte Ar-Ge” semineri düzenlendi. Seminerde araştırma ve geliştirme yaklaşımları analiz edildi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen seminere; Ali Ulaş Malcıoğlu, Onur Emre Demirel, Hakan Şerif Keskin konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde; Ar-Ge Proje yönetim çalışmaları, işbirlikleri, fon destekli projeler, analiz ve test çalışmaları konuşularak Assanhail firmasının tanıtımı, ürün tanıtımı ve ürün geliştirme süreci anlatıldı.

Patentlerde her zaman yenilikçiliğin ön planda olması gerektiğini söyleyen Ali Ulaş Malcıoğlu, “Firma bir ürün ortaya koyduğu zaman patentlemek zorundadır. Çünkü diğer firmalar tarafından taklit edilebilir. Herkes patent yapabilir önemli olan yenilikçiliğin ön planda olması.” dedi

Dört oturum şeklinde gerçekleşen seminerde; Ali Ulaş Malcıoğlu Ar-Ge Merkezi Yönetimi ve Proje Yönetim Çalışmaları, Onur Emre Demirel Otomotiv Koltuk Tasarım ve Ürün Yaşam Döngüsü Yönetim Çalışmaları, Hakan Şerif Keskin Otomotivde Kullanılan Koltuk ve Plastik Ürünlerin Sanal Analiz ve Test Çalışmaları, Hüseyin Çakmak Otomotiv Plastik Ürün Geliştirme Ürünleri hakkında sunum yaptı.

Seminer, konuşmacılara plaket takdiminin ardından sona erdi.


914 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.