Rüzgarlı

Öğrencilerden Geleneksel Dokulu Defile

28.04.2016

Sakarya Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu tarafından defile düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen defilede, öğrencilerin hazırladığı 80 parça giysi katılımcıların beğenisine sunuldu. ‘Geleneksel Doku’ temasıyla hazırlanan giysilerde, model ve süsleme teknikleriyle Anadolu motiflerinden esinlenerek örnekler sunuldu. Ferizli MYO öğretim görevlileri Fatma Vahapoğlu ile Pınar Çınar’ın danışmanlığında düzenlenen defilede çocuk kıyafetlerine de yer verildi.

Defilenin ardından bir konuşma yapan Ferizli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Cicioğlu, defilede emeği geçen öğrencilere, akademik ve idari personele teşekkürlerini sundu.

Etkinliğin sonunda SAÜ Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Cicoğlu, Ferizli MYO öğretim görevlileri Fatma Vahapoğlu ile Pınar Çınar’a plaket takdim etti.

28/04/2016 – MA