Öğrenciler “Gazetecilik 101” Etkinliğinde Buluştu

08.11.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Gazetecilik Öğrenci Topluluğu tarafından “Gazetecilik 101” isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonunda yapılan etkinlikte konuşma yapan Gazetecilik Öğrenci Topluluğu Başkanı, “Gazetecilik 101” etkinliğinin yapılacak tüm faaliyet, gezi ve eğitimlere giriş niteliğinde olacağını söyleyerek asıl amacın topluluğun kuruluş mantığını anlamak olduğuna dikkat çekti.

Haber, Geçmişten Bugüne Gazetecilik, Habercilikte Yeni Arayışlar, Medya Dili, Basın ve Düşünce Özgürlüğü konularının ele alındığı etkinlikte, katılımcılar ile soru-cevap şeklinde karşılıklı bir iletişim sağlandı. Etkinlik sonunda, planlanan ve bundan sonra yapılacak faaliyetler üzerine katılımcılara bilgi verildi.