Öğrenciler Fidan Dikti

Öğrenciler Fidan Dikti
24.03.2015
744
A+
A-

SAÜ Genç Tema Topluluğu ve Korumalı Futbol Topluluğu öğrencileri Yenikent’te fidan ektiler.

Akademik Başkanlığını Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu’nun yaptığı Genç Tema Topluluğu ile Akademik Başkanlığını Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Yavuz’un yaptığı Korumalı Futbol Topluluğu, hafta sonu Camili’de fidan dikim etkinliğinde daha yeşil bir dünya için bir araya geldiler.

Kent Meydanı’nda Atatürk anıtı önünde basın açıklaması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik,  topluluk öğrencilerinin Camili ’de, Yrd.Doç.Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu önderliğinde, 150 adet fidan dikmesi ile devam etti.

Geçen hafta sonu oynadığı TOBB Üniversitesi maçını 46-0 kazanarak Ünilig Korumalı Futbol 1.Lig'den Süper Lig’e çımayı garantileyen Tatankalar oyuncusu Enes Üzümcü, “Vaktini sadece spor yaparak geçiren bir grup genç olarak kalmayıp bu şehre hizmet etmek istiyoruz, bu anlamlı etkinlikte bulunmamızı sağlayan Mahnaz Hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz. Şehrimize sosyo-kültürel anlamda katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

24/03/2015 – MA


744 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.