Öğrenci ve Personel Ligi Başladı

17.03.2016

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sakarya Üniversitesi Öğrenci ve Personel Ligi” heyecanı başladı.

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle iki gün ertelenen lig maçları, Personel Dairesi Başkanlığı-Fen Edebiyat Fakültesi karşılaşmasıyla start aldı.

Maçlar bol gollü oldu

Açılış maçıyla beraber 16 Mart Çarşamba akşamı üç maç oynandı.

Sonuçlar şu şekilde;

Personel Dai. Bşk.: 4 – Fen Edebiyat Fak.: 2

Hakem: Derya Şanlıtürk

Personel Dai. Bşk.:  Doğukan*** Erkan*** Engin*** Musa*** Mustafa*** Mehmet*** Kerem*** Ertuğrul***

Antrenör: Erkan Vural

Fen Edebiyat Fak.: Celal** Hakan** A. Ali** M. Murat** Battalgazi** Mehmet** Hami** Sedat** Serkan** Fehmi** A. Turgut**

Antrenör: Mustafa Durmuş

Goller: Hakan Yakut (10.dk), Ahmet Turgut Bilgiçli (48.dk) (Fen Edebiyat Fak.), Kerem Keskin (15.dk), Musa Eyisoy (35 – 55.dk) Mustafa Kemal Köse (75.dk) (Personel Dai. Bşk.)

Kırkpınar Tur. MYO: 3 – Siyasal Bil. Fak. : 8

Hakem: Nuri Tan

Kırkpınar Tur. MYO:  Serkan** Hasip** Hasan** İsmail** İsmet** Erkan** Hikmet**

Antrenör: İsmet Bahadır