Gök Gürültülü

Öğrenci Topluluklarından Elmas’a Ziyaret

13.02.2015

Sakarya Üniversitesi öğrenci toplulukları, katlamalı harcın kaldırılması konusundaki katkılarından dolayı SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

SAÜ öğrenci topluluklarından Sosyal, İlim, Medeniyet ve Araştırma, Ab-ı Hayat, Üretim Araştırmaları ve Yedirenk öğrenci toplulukları ile Sakarya Kent Konseyi ve Genç MÜSİAD, gündeme geldiği günden itibaren öğrencilerin tepkisine neden olan katlamalı harç kanununun iptali konusunda YÖK ve Hükümet nezdinde çeşitli girişimlerde bulunan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a, SAÜ öğrencileri adına teşekkür ziyaretinde bulundular.

Öğrenciler ziyarette, Rektör Elmas’ın birçok konuda olduğu gibi bu konuda da başından beri öğrencilerden yana tavır aldığını belirterek, “Rektörümüz sorunumuza sahip çıktı ve bu sorunu yetkililere aktardı. Biz öğrenci toplulukları olarak düzenlemenin iptalini olumlu buluyoruz ve konunun yasal düzenlemeyle kesin sonuca ulaşacağına inanıyoruz” diye konuştular.

13/02/2015 – ST