Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

27.03.2019

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Liginde 26 Mart 2019 Salı günü oynanan maçların sonuçları şöyle:

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 3          Sağlık Bilimleri Fakültesi: 2

İlahiyat Fakültesi: 9          Sağlık Hizmetleri MYO: 10

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi:  0               Tıp Fakültesi: 3

Yücel Erdağ Lider Ve Mutlu

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakülte Sekreteri Yücel Erdağ maç sonunda öğrencilerinin birbirinden güzel attığı üç golle üç puanı alırken mutluluktan uçuyordu. Bilişimin golcüsü Ali Ulvi Bayram daha maçın başında dakikalar 8’i gösterirken takımını öne geçirdi. Ardından kendi adına dakika 40’da ikinci golü atarak galibiyetin mimarı oldu kayıpsız takımını lider yaptı.

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.: Mamudu*** Melih*** Emirhan*** Furkan*** Hasan*** Ahmad*** Sedat*** Ali**** Murat*** Caner*** Burak*** Gökhan*** İbrahim***

Antrenör: Yücel Erdağ

Sağlık Bil. Fak. : Cihat** Abdulkadir** Mecit** Mahmut** Ahmet** Fatih** Bülent** Halil**

Antrenör: Muhammed Şemsi Kaplan

Goller: Ali Ulvi Bayram (8-40.dk), Sedat Tutucuoğlu (65.dk), (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Fatih Darol (30.dk), Bülent Özer (48.dk) (Sağlık Bil. Fak.)

Sarı Kart: Ali Ulvi Bayram, Mamudu Sane (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Cihat Aksu (Sağlık Bil. Fak.)

Kırmızı Kart :

Sağlık Hizmetleri MYO Mucizesi

SAÜ 2019 Öğrenci liglerinde olmaz denilen oldu. Ligin gerçekten en iyi takımlarından olan İlahiyat Fakültesi tam 5 gol atarak Sağlık Hiz. MYO karşısında 5-1 öne geçmesine rağmen toparlanan Ali Yıldırım’ın takımını durduramadı seyirciler gollerden sonra alkış yapmaktan yoruldu. Atılan goller fileleri karayel rüzgârları gibi salladı. Gerçekten böyle bir dönüş ne görüldü nede duyuldu bir anda devleşen Sağlıkçılar destan yazdı. 10 golle maçı kazandı ve 2019 yılı ilk galibiyetlerini aldılar.

İlahiyat Fakültesi: 9       Sağlık Hizmetleri MYO: 10

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Mustafa Burak Aksoy

İlahiyat Fak. : Emre** Kerem** Sinan** Muhammet** Ali** Fehmi*** Arif** Ebubekir** Halil** Usame** Ahmet** Ertuğrul** Abdulkadir**

Antrenör: Kadir Saka

Sağlık Hiz. MYO: Mustafa*** Emre*** Kerem*** Furkan*** Serhat*** Recep*** Ali** Muzaffer*** Ayberk*** Ahmet*** Nevzat***

Antrenör: Ali Yıldırım

Goller: Recep Ceylan (13-77-81-89.dk), Hacı Bayram Duman (KK. 50.dk), Muzaffer Erenay (58-65.dk), Kerem Kaya (70-75.dk), Nevzat Kaş (84.dk) (Sağlık Hiz. MYO), Fehmi Öksüz (28-39-43-54-60.dk), Kerem Güven (34.dk), Muhammet Emin Dursun (55.dk), Sinan Yıldırım (62.dk), Ali Kılıç (68.dk) (İlahiyat Fak.)

Sarı Kart: Muhammet Emin Dursun, Kerem Güven, Sinan Yıldırım (İlahiyat Fak.), Muzaffer Erenay (Sağlık Hiz. MYO)

Kırmızı Kart :

Tıp Böyle Çok Güzel

Tıp Fakültesi öğrencileri şahane paslar ve güzel bir yardımlaşma sonunda net bir galibiyet aldılar. Umut Çelik dakika 30’ ve 60’da iki gol atarak Yücel Demir’in çabalarını boşa çıkarmadı ve 3 puanı hanelerine yazdırdılar.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi:  0                              Tıp Fakültesi: 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Sanat Tas. ve Mimarlık Fak.: Alper*** Ünal** Taha*** Ercan*** Ahmet*** Metehan*** Halil*** Berat*** Ozan*** Fatih Y*** Fatih U***

Antrenör: Onur Karaalioğlu