Öğrenci Ligi İkinci Hafta Sonuçları

Öğrenci Ligi İkinci Hafta Sonuçları
20.03.2019
1.254
A+
A-

Çanakkale Şehit Ve Gazilerine Minnet Ve Saygı

Geleneksel olarak düzenlenen “SAÜ Öğrenci ve Personel Ligi” futbol maçları öncesinde şehit ve gaziler anıldı, saygı duruşu yapılarak maçlara başlandı. Şehit ve gazilerin torunları emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız duruşu göstererek herkesi duygulandırdılar.

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Bilgisayar Farka Koştu

Yücel Erdağ’ın öğrencileri maç öncesi rakip takımla birlikte şahane bir tablo çizdiler. Çanakkale şehitlerimizin anısına pankartla sahaya çıktılar alkışlar kampüsü inletti.

Önce Ali Ulvi Bayram daha maçın başında rakip kaleyi dakikalar 18’i gösterdiğinde buldu. 1-0 sonrasında 2 gol daha bularak maçın kahramanı oldu. Arkadaşlarının bulduğu 2 golle hanelerine 5 gol yazdırdılar. Buna 2 golle cevap verebilen Sağlık Hiz. MYO Öğrencileri 3 puanı Bilgisayara bıraktı.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 5          Sağlık Hizmetleri MYO: 1

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Cafer Özbay

Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.: Mamudu*** Melih*** Emirhan*** Furkan*** Hasan*** Ahmad*** Sedat*** Ali**** Murat*** Caner*** Burak*** Gökhan*** İbrahim***

Antrenör : Yücel Erdağ

Sağlık Hiz. MYO: Alperen** Ahmetcan** Muzaffer** Furkan** Kerem** Recep** Muhammet** Emre** Serhat** Ayberk** Mustafa** Ali** Onur** İsmail*

Antrenör : Ali Yıldırım

Goller : Ali Ulvi Bayram (18-49-54.dk), Furkan Güner (78.dk), Hasan Tunç (83.dk) (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Recep Ceylan (85.dk) (Sağlık Hiz. MYO)

Sarı Kart:

Kırmızı Kart : İsmail Usta (Sağlık Hiz. MYO)

 

Mimarlık Puanları Kaptı

Günün güneş altında ısıttığı öğrenciler harika goller attılar. Her iki kalenin de gole doyduğu maçı Onur Karaalioğlu’nun öğrencileri kazandı ve ilk 3 puanı hanelerine yazdırdılar.

Sağlık Bilimleri Fakültesi : 4                      Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi : 6

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Hasan Taha Kılıç

Sağlık Bil. Fak. : Fatih** Cihat** Sefa** Onur** Ahmet** Mecit** Mahmut** Abdulkadir** Yunus** Bülent** Halil** Furkan**

Antrenör : Muhammed Şemsi Kaplan

Sanat Tas. ve Mimarlık Fak.: Alper*** Ünal** Taha*** Ercan*** Ahmet*** Metehan*** Halil*** Berat*** Ozan*** Fatih Y*** Fatih U***

Antrenör : Onur Karaalioğlu

Goller : Halil İbrahim Sofuoğlu (30-89.dk), Fatih Yurdusev (55.dk), Ünal Bayraktar (63.dk), Berat Çolak (72.dk), Fatih Usta (85.dk) (Sanat Tas. ve Mimarlık Fak.), Mecit Sönmez (63-83.dk), Bülent Özer (77.dk), Furkan Gediağaç (80.dk) (Sağlık Bil. Fak.)

Sarı Kart : Cihat Aksu (Sanat Tas. ve Mimarlık Fak.)

 

İlahiyat Dolu Dizgin

Antrenör Yücel Demir ve Sekreter Kerim İsen takımlarını yüreklendirdi. Tıp Fak. Öğrencileri ellerinden geleni yaptı ama Kadir Saka’nın talebeleri sahanın her yerinde pres ve iyi şutlarla önce Fehmi Öksüz 2 gol ardından önce Kerem ve Ali dörtledi 60-77 de Vakkas ve Ümit Tıp Fak. ümitlendirse de sonuç değişmedi İlahiyat 4 gol 3 puan dedi.

İlahiyat Fakültesi : 4                      Tıp Fakültesi: 2

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Hasan Taha Kılıç

İlahiyat Fak. : Emre*** Kerem*** Sinan*** Muhammet*** Ali*** Fehmi*** Arif*** Ebubekir*** Halil*** Usame*** Ahmet***

Antrenör : Kadir Saka

Tıp Fak. : Muhammet** Vakkas** İbrahim** Ömer** Osman** Emre** Ümit** Osman**

Antrenör : Yücel Demir

Goller : Fehmi Öksüz (13-22.dk), Kerem Güven (35.dk), Ali Kılıç (65.dk) (İlahiyat Fak.), Vakkas Avcı (60.dk), Ümit Soydaş (77.dk) (Tıp Fak.)

 

 
1.254 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.